Om onze MT leden/Directie te ondersteunen bij nieuwe organisatieontwikkelingen op het gebied van het managementsysteem, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

Project Secretaris

 

Functieomschrijving

Komend jaar gaat Centraalzorg zich richten op het implementeren van het INK managementsysteem. Naast INK is Centraalzorg HKZ gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 normen. Als Project Secretaris ondersteun je het management team en directie bij het implementeren van het INK management model. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het notulen van bijeenkomsten en het uitwerken hiervan. Ondersteunen bij het herinrichten van het online kwaliteitssysteem eQuse naar de nieuwe HKZ normen. Meehelpen met het schrijven van leuke, inspirerende teksten voor de nieuwsbrieven en andere communicatie richting medewerkers.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau 4;
  • Je bent zeer goed in Nederlands, zowel in woord als in schrift;
  • Je bent flexibel en 23 oktober beschikbaar van half 3 tot 8 uur s avonds;
  • Je bent oplettend en accuraat;
  • Je kan goed prioriteiten stellen, overziet wat er moet gebeuren en kan dit goed coördineren;
  • Je bent digitaal goed aangelegd;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

Omdat het een geheel nieuwe functie betreft, gaat het in eerste instantie om een 0-uur contract voor een jaar. Gedurende het jaar zijn er mogelijkheden voor uitbreiding van contracturen. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO VVT, afhankelijk van je ervaring FWG 30 – 35.

Solliciteren en procedure

Meer informatie over de functie kan je verkrijgen bij Marlou Werkmeester, HR Adviseur, tel. 033-4324758. Sollicitatiebrieven kunnen, per e-mail gestuurd worden aan vacatures@centraalzorg.nl. Wij hebben het liefst rechtstreeks contact met sollicitanten ipv via een uitzend-/detacheringsbureau.