Werken bij Centraalzorg… Iets voor jou???

Centraalzorg is een warme regionale thuiszorgorganisatie met enthousiaste en betrokken zorgverleners die zich richt op persoonlijke, verpleegkundige en huishoudelijke verzorging. Wij hebben als missie om het de cliënt mogelijk te maken in de eigen vertrouwde omgeving te wonen met behoud van de eigen autonomie, privacy en kwaliteit van leven. Persoonlijk welbevinden en contact met de cliënt staan bij ons hoog in het vaandel. Ons werkgebied is Amersfoort, Leusden, Woudenberg en Scherpenzeel.

Bij Centraalzorg kan je op een flexibele wijze een goede balans vinden tussen werk, gezin en eventuele andere werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld met een (oproep) contract werken op dagen en tijdstippen dat het jou goed uitkomt.

Open sollicitatie

Twijfel je nog steeds?

Beantwoord nu eens onderstaande vragen:

  • Vind ik het leuk om mét en voor mensen te werken?
  • Voel ik mij verantwoordelijk voor het werk dat ik lever?
  • Maak ik makkelijk contact met mensen?
  • Wil ik de mogelijkheid hebben om deeltijd te kunnen werken?
  • Houd ik van afwisseling in werkzaamheden?
  • Heb ik geduld en interesse in andere mensen?
  • Kan ik prioriteiten stellen?
  • Ben ik zorgvuldig?
  • Kan ik goed samenwerken, maar ik vind het niet erg om ook zelfstandig te werken?

Heb je vijf keer of meer JA?

Mail je CV naar onze HR adviseur, Doreen Jagtenberg, via mailadres vacatures@centraalzorg.nl.

Centraalzorg heeft functies van huishoudelijk zorgverlener tot HBO verpleegkundigen beschikbaar.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Tijdens vakanties zijn wij altijd op zoek naar versterking, dus wil jij tijdens je vakantie extra bijverdienen in een leuke baan? Stuur je CV naar ons op.

NB: voor functies vanaf niveau 2 vragen we om landelijk erkende diploma’s.