Bedrijfsprofiel

Centraalzorg is een snelgroeiende thuiszorgorganisatie in Leusden met enthousiaste en betrokken zorgverleners die zich richt op persoonlijke, verpleegkundige en huishoudelijke verzorging. Locatie Plus Wonen is een zelfstandig begeleide woonvorm in Leusden – Zuid voor mensen met schizofrenie. Het betreft een beschermde woonvorm met een capaciteit van 15 bewoners.

Functieomschrijving

Tijdens een slaapdienst ben je van 22.00 uur tot 09.00 uur aanwezig op locatie. De werkzaamheden tijdens de slaapdienst voer je zelfstandig uit, maar er is altijd een bereikbaarheidsdienst waar je op kan terugvallen. Je ondersteunt in geval van nood cliënten ‘s nachts door op een goede manier antwoord te geven op gestelde vragen en actie te ondernemen. Aan het eind van je dienst rapporteer je aan je collega’s.

De diensten zijn wisselend en het rooster wordt ruim van tevoren gemaakt. Om het werk goed te kunnen doen krijg je een training bedrijfshulpverlening (BHV). Het is mogelijk om op invalbasis extra te werken.

Functie-eisen

– Je hebt minimaal een MBO niveau 3 diploma of bent in opleiding hiervoor;

– Je bent sociaal en stressbestendig;

– Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO VVT en afhankelijk van je werkervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren en procedure

Meer informatie over de functie kan je verkrijgen bij Angelique de Ridder, Teamleider, tel. 033-4324758. Sollicitatiebrieven kunnen, per e-mail gestuurd worden aan aderidder@centraalzorg.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.