solliciteer nu!

 

Voor zorg via

Centraalzorg

belt u:
(033) 286 22 02

 

 

 

 

 

 

 

 

Sociale Kaart

 

 

Stel hier uw vraag:

       

Klant aan het woord

Ik ben 83 jaar en ik blijf graag een beetje bij. Ik zit vaak achter mijn laptop om bijv. via Facebook met mijn kleinkinderen in contact te blijven. Ook zit ik in diverse besturen.
Tja, ik ben dan wel op leeftijd, maar nog niet oud!

Dat was een paar jaar geleden wel anders. Nadat mijn vrouw overleed heb ik het erg moeilijk gehad. Ook lichamelijk ging het niet goed met mij. Tja, wat je dan als mens te verwerken krijgt...

Gelukkig ben ik er bovenop gekomen. Natuurlijk, ouderdom komt met gebreken en dat was de reden dat ik in een aanleunwoning ben gaan wonen. De huisarts adviseerde mij om thuiszorg aan te vragen. Ik had hier weinig ervaring mee, maar ben het eens goed gaan uitzoeken. Want iedereen mag tenslotte zelf een thuiszorgorganisatie uitkiezen. Je bent niet verplicht om ergens lid van te zijn!

Waar ik achter kwam is dat huisartsen en specialisten vaak de namen noemen van de grote thuiszorgorganisatie. Van mijn buren kreeg ik echter het advies om ook eens te bellen met Centraalzorg. Zij ontvangen al jaren zorg van Centraalzorg en zijn erg tevreden. klant aan het woord
Ik ben daarom gaan kijken naar de organisatie en de werkwijze van de diverse organisaties en heb uiteindelijk ook gekozen voor Centraalzorg.

Korte lijnen, vakkundig personeel en als ik een keer later op de dag of eerder zorg wil hebben dan is dat geen probleem. Ondertussen heb ik een goede band met mijn vaste zorgverleners opgebouwd. Geen vreemden over de vloer, dat geeft een prettig en veilig gevoel!

Mede door de werkwijze van Centraalzorg en de contacten die ik door Centraalzorg heb gekregen sta ik weer in het leven en dat hoop ik nog jaren vol te houden!


Sitemap - Design by ExCom 2012 - disclaimer