solliciteer nu!

 

Voor zorg via

Centraalzorg

belt u:
(033) 286 22 02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sociale Kaart

 

 

Stel hier uw vraag:

       

GGZ zorg

Centraalzorg biedt voor specifieke doelgroepen GGZ zorg aan.

Binnen een kleinschalig woonproject in Leusden bieden wij begeleid wonen aan voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Het betreft een kleinschalig woonproject met een capaciteit van 15 plaatsen. Alle bewoners ontvangen een persoonlijke vorm van begeleiding (en dagbesteding) die het voor hen mogelijk maakt om op een veilige en prettige manier zelfstandig te kunnen wonen.
De zorg wordt aangeboden door een klein gespecialiseerd team van gemotiveerde zorgverleners.

Centraalzorg biedt binnen het project ‘Plus Wonen’ te Leusden de onderstaande Zorg Zwaarte Pakketten (ZZP) aan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid;

Zorgorganisatie Centraalzorg biedt haar GGZ zorg aan gebaseerd op de HKZ richtlijnen. Voor alle thuiszorgactivteiten is Centraalzorg formeel HKZ gecertificeerd.

De bewoners wonen, onder begeleiding, zelfstandig binnen een eigen appartement bestaande uit een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en hobby kamer.
De bewoner worden bij alle dagelijkse zaken ondersteund zoals; de huishouding, medicatie, koken, wassen etc. Daarnaast wordt er een gericht programma van dagbesteding aangeboden.
De dagbesteding is verspreid over 7 dagen per week en wordt in overleg met de bewoners flexibel aangeboden. Dagelijks is er binnen de centrale huiskamer een volledig aanbod van maaltijden.

De bewoners ontvangen daarnaast persoonsgerichte behandeling van een externe behandelaar naar keuze. De gekozen behandelaar werkt nauw samen met het zorgteam binnen het project.

Het project heeft een capaciteit van 15 plaatsen en biedt een zorgaanbod conform de bovenstaande ZZP’s. Er is een 24 uursbezetting binnen het project.

Het project heeft op dit moment geen plaatsen beschikbaar. Het is echter mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Het project biedt geen tijdelijke opvang of ‘crisis bedden’.

In specifieke gevallen is het ook mogelijk om GGZ thuiszorg buiten het woonproject te ontvangen.


Sitemap - Design by ExCom 2012 - disclaimer